Kumanovë, organizohet “Java Kulturore Shqiptare”, nderohen tre veteranë të arsimit shqip!

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Sot, në sallën e artizanateve në Kumanovë, për të dhjetën herë me radhë u organizua “Java kulturore shqiptare”, kushtuar Ditës së Alfabetit të Gjuhës Shqipe. Në këtë manifestim morën pjesë të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të komunës së Kumanovës, të cilët e begatuan programin me poezi e këngë kushtuar kësaj dite e cila është edhe festë shtetërorë për të gjithë shqiptarët. Përt nderë të ditës së Alfabetit të Gjuhës Shqipe, organizatori vendosi që të nderojë edhe tre veteranë të arsimit shqip, zonjën Remzie Jasharin, z.Feriz Dervishin dhe z. Reshat Latifin, të cilët u dekoruan me mirënjohje dhe disa shpërblime modeste. Manefestimin e përcjellën një numër i konsiderueshëm qytetarësh duke i respektuar masat dhe protokollet e rekomanduara nga institucionet shëndetësore. Përndryshe ky manefestim është tradicional dhe mbështetet nga Ministria e kulturës dhe komuna e Kumanovës.

No description available.
No description available.No description available.No description available.No description available.

TË NGJAJSHME