Kosovë, 9 laboratorë të tjerë privatë licencohen për kryerjen e testimeve serologjike

TË FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka lincencuar edhe 9 laboratorë privatë për kryerjen e testimeve serologjike për SARS Cov-2.

“Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore private në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë ka vazhduar me trajtimin e kërkesave për licencimin e shërbimit të testimeve për SARS Cov-2. Nga aplikacionet e shqyrtuara në vijim, janë licencuar edhe 9 ISHP për kryerjen e testimeve serologjike për SARS Cov-2”, thuhet në njoftimin e Ministrisë.

Ndërsa, dy ditë më parë kjo ministri licencoi 29 laboratorë privatë, ku 29 prej tyre janë për testime serologjike dhe 2 të tjerë do të kryejnë testime molekulare./21Media

MARKETING I PAGUAR POLITIK