Koncert madhështor “Të gjithë së bashku” me Venera Lumani dhe Lind Islami

TË FUNDIT

Qendra Informative Kulturore ka organizuar manifestim tradicional me moton “Të gjithë së bashku”. Mysafir special ishin Venera Lumani dhe Lind Islami. Koncerti u mbajt sipas protokolleve me mbajtjen e distancës fizike dhe mbajtjen e maskave mbrojtëse.

Manifestimi tradicional organizuar nga Qendra Informative Kulturore “Të gjithë së bashku” me Venera Lumani dhe Lind Islami

Gepostet von TV21 am Mittwoch, 9. September 2020

error: Content is protected !!