Komuna e Tetovës u furnizua me laptopë për nxënësit, për ndjekje të mësimit me internet

Must Read

Inspektorët pengohen të inspektojnë në një lokal, brenda ka qëndruar një lider partie

Inspektorati  shtetëror  i tregut gjatë kësaj mbrëmje është penguar të futet në një kafene për të...

Blerim Sejdiu: Zhelina nuk e meriton orën policore

Në lidhje me kufizimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë fundjavës, ka reaguar kryetari i Komunës së Zhelinës,...

Ueb faqja “Bli Produkte Vendore” joaktive! Qytetarët ende s’mund t’i tërheqin vauçerët

https://youtu.be/oJcsaXalgIM Dje duhej të publikoheshin të dhënat, por ueb faqja “bli produkte...

Komuna e Tetovës informoi se janë furnizuar me 300 laptopë për nxënësit të cilët nuk kanë pajisje adekuate për ndjekje të mësimit me internet.

“Komuna e Tetovës filloi me distribuimin e laptopëve për nxënësit të cilët nuk kanë pajisje dhe nuk mund ta ndjekin procesin e mësimit në internet. Bëhet fjalë për 300 laptopë të cilët nxënësit do t’i shfrytëzojnë në shtëpi derisa zgjatë vendimi i Qeverisë për mbyllje të shkollave dhe mësimit-onllajn”, kumtoi Komuna e Tetovës.

Përndryshe, nëpunësit nga Sektori për veprimtari publike pranë Komunës së Tetovës me drejtorët e  shkollave mbajnë takime-onllajn në të cilat koordinohen për aktivitetet për mbajtje të mësimit në largësi.

Vlerësimet janë se 30 për qind e nxënësve, për shkak të mungesës së internetit, kompjuterëve dhe për shkaqe të tjera nuk mund të ndjekin mësimin në internet.

- Advertisement -

Latest News

Blerim Sejdiu: Zhelina nuk e meriton orën policore

Në lidhje me kufizimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë fundjavës, ka reaguar kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu. Ai për TV21...

Ueb faqja “Bli Produkte Vendore” joaktive! Qytetarët ende s’mund t’i tërheqin vauçerët

https://youtu.be/oJcsaXalgIM Dje duhej të publikoheshin të dhënat, por ueb faqja “bli produkte vendore” (www.kupuvajdomasni.gov.mk) as sot nuk...

Një mjeke del pozitive në gjinekologjinë e Tetovës! E infektuara nuk ka pas kontakte me pacientë

https://youtu.be/DTb2yFFdIgU Një mjeke në repartin e Gjinekologjisë në Spitalin Klinik të Tetovës gjatë ditës së sotme ka...

Zyrtare: Kthehet ora policore! Nga enjtja ora 21h deri të hënën ora 05h

Qeveria miratoi propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive për  kthimin e orës policore,  me çka Shkupi, Shtipi, Kumanova dhe Tetova, që nga...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -