Kiçeec duhet të paraqitet në burg!

Must Read

Ratkoceri: Bullgaria nuk do të kërkojë ndryshime Kushtetuese!

Nga pala bullgare nuk është bërë presion për ndryshime Kushtetuese – tha Arben Ratkoceri në Click Plus...

Në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë – tha Ratkoceri në Click Plus

Gazetari Arben Ratkoceri nëpërmjet emsionit Click Plus sugjeroi që në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë.

Llalla: Hapja e çështjes Shkup-Sofje nuk është e drejtë, Bullgaria do të dështojë në këtë gjë!

Historiani Arben Llalla në Click Plus në TV21, thotë se nuk është e drejtë hapja e çështjes...

Gjykata Penale tashmë ka shkruar urdhrin për vuajtjen e dënimit me burg për Zoran Milevski – Kiçeec, i dënuar me tre vjet burg për rastin “Reket”.

Ende nuk dihet se kur dhe në cilin burg duhet të paraqitet Milevski, pasi Gjykata Penale pret që urdhri t`i dorëzohet vetë Milevskit dhe avokatit të tij. Në bazë të Ligjit për Ekzekutimin e Sanksioneve, Kiçeec ka të drejtë të shtyj vuajtjen e dënimit. Ai u dënua me tre vjet burg, pasi u deklarua fajtor si i akuzuar i tretë në rastin “Reket”. Përveç tij, për zhvatje të rreth një milion eurove, në rastin “Reket”, të dënuar janë edhe Bojan Jovanovski – Boki 13, si dhe ish-shefja e Prokurorisë Speciale Katica Janeva.

  • Tags
  • 4

Ratkoceri: Bullgaria nuk do të kërkojë ndryshime Kushtetuese!

Nga pala bullgare nuk është bërë presion për ndryshime Kushtetuese – tha Arben Ratkoceri në Click Plus në TV21.

Në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë – tha Ratkoceri në Click Plus

Gazetari Arben Ratkoceri nëpërmjet emsionit Click Plus sugjeroi që në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë. https://www.facebook.com/tv21hd/videos/3307059782663361

Llalla: Hapja e çështjes Shkup-Sofje nuk është e drejtë, Bullgaria do të dështojë në këtë gjë!

Historiani Arben Llalla në Click Plus në TV21, thotë se nuk është e drejtë hapja e çështjes mes Maqedonisë së Veriut dhe...

Çfarë mësojnë nxënësit në shkolla për Goce Dellçevin?

“Mësojnë atë që tani e kontestojnë populli maqedonas. Mesojnë se ai është ideologu i Lëvizjes Nacional - Çlirimtare maqedonase. Nuk hy në...

Ratkoceri: Kontesti me Bullgarinë më i vështirë se ai me Greqinë

Gazetari Arben Ratkoceri në Click Plus në TV21, vleroi se kontesti me Bullgarinë është më i vështirë se ai me Greqinë. Sipas...

More Articles Like This