Array

Këshilli i Evropës i interesuar për të ndihmuar kulturën në Kosovë

Must Read

KSI ka popozuar që të hiqen PCR testet për shtetet fqinje

Komisionit për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme ka propozuar heqjen e PCR testeve negative për shtetasit...

SPB Tetovë sanksionoi 154 shoferë për shpejtësi

Më 27.09.2020 në periudhën prej 13.00 deri në 19.00 në territorin e SPB Tetovë, është kryer Aksion...

Pa energji elektrike nesër më shumë pjesë të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, nesër pa energji elektrike do...
- Advertisement -

Shefja e Zyrës së Këshillit të Evropës, Isabelle Servoz-Gallucci Galluci, u interesua për objektivat politike të MKRS-së dhe, po ashtu, shprehu interesimin për intensifikimin e bashkëpunimit në fusha të veçanta, sidomos në kultivimin e dialogut dhe diversitetit kulturor, si vlera të rëndësishme të shoqërisë kosovare
Në takimin që u zhvillua sot në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ndërmjet zëvendëskryeministrit Kujtim Shala dhe Isabelle Servoz-Gallucci, u bisedua për bashkëpunimin lidhur me çështje me rëndësi në fushën e kulturës. U theksua nevoja e plotësimit të kuadrit ligjor, si parakushte për të përgatitur infrastrukturën për afirmimin sa më të madh të kulturës, trashëgimisë kulturore dhe të sportit.

- Advertisement -

KSI ka popozuar që të hiqen PCR testet për shtetet fqinje

Komisionit për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme ka propozuar heqjen e PCR testeve negative për shtetasit e vendeve të rajonit. TV21...

SPB Tetovë sanksionoi 154 shoferë për shpejtësi

Më 27.09.2020 në periudhën prej 13.00 deri në 19.00 në territorin e SPB Tetovë, është kryer Aksion kontrollues i veprimit republikan për...

Pa energji elektrike nesër më shumë pjesë të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, nesër pa energji elektrike do të mbesin disa prej shfrytëzuesve...

Ndërroi jetë Qamil Selimi ish-futbollist i Vllazërimit

Papritmas ndërroi jetë Qamil Selimi ish futbollist i Vllazërimit. Për vdekjen e tij të parakohshme njoftuan nga KF Vllazërimi nga Kërçova.

Për një ditë policia ka dënuar 643 qytetarë për maska

Gjatë ditës së djeshme (27 / 28.09.2020) në territorin e Republikws sw Maqedonisë sw Veriut lidhur me masën për mosmbajtje tw mjeteve...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -