Kërkohet përgjegjësi disiplinore për një punonjës në MPB i cili ishte edhe anëtar i Këshillit të Komunës së Haraçinës

Must Read

Nesër vazhdon seanca konstituive për zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit

Kryesuesi i Kuvendit, Talat Xhaferi ka urdhëruar shërbimet Parlamentare që për nesër të përgatisin vazhdimin e seancës...

Zaevi nesër e merr mandatin për Qeverinë, Presidenti vendos edhe përkundër dilemave juridike

https://youtu.be/P2mpnwkboFY Presidenti Stevo Pendarovski njofton se nesër do t’ia ndajë mandatin kryetarit...

Viti shkollor mund të vonojë, nëse s’ka Parlament funksional dhe nëse rëndohet situata me Covid-19

https://youtu.be/_wCJfOxJQQs Edhe pas disa takimeve të zhvilluara ndërmjet  MASh dhe ekspertëve shëndetësorë...

Departamenti i Kontrollit të Brendshëm, Hetimeve Kriminale dhe Standardeve Profesionale në MPB ka parashtruar një iniciativë për fillimin e procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë disiplinore ndaj F.H. i punësuar si këshilltar i ri në Departamentin e Çështjeve Administrative Shkup pranë MPB-së për shkak të shkeljes së konstatuar të nenit 168 të Ligjit për Punë të Brendshme dhe veprimit në kundërshtim me aktet e brendshme të Departamentit të Çështjeve Civile të cilat e vështirësuan më shumë shkeljen e rendit të punës dhe disiplinën.

- Advertisement -

Siç informoi sot MBP-ja, F.H. u zgjodh anëtar i Këshillit të Komunës së Haraçinës. Ai ishte i punësuar në MPB, ku i ushtronte të drejtat nga marrëdhënia e punës, ndërsa, me angazhimin si këshilltar bashkiak, u arrit në përfundimin se ai ende e përfaqësonte partinë për të cilën ishte zgjedhur në zgjedhjet lokale.

“Në të njëjtën kohë, në lidhje me këtë rast është i detyruar Departamenti i Çështjeve Juridike, Procedurave Gjyqësore dhe Menaxhimit të Burimeve Njerëzore t’i rishikojë rregulloret ligjore që e rregullojnë këtë çështje dhe të ndërmarrin veprime në lidhje me këtë veprim të punonjësit, veçanërisht me pagat dhe shtesat e pagës”, kumtoi MPB./MIA

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Zaevi nesër e merr mandatin për Qeverinë, Presidenti vendos edhe përkundër dilemave juridike

https://youtu.be/P2mpnwkboFY Presidenti Stevo Pendarovski njofton se nesër do t’ia ndajë mandatin kryetarit të LSDM-së Zoran Zaev për...

Viti shkollor mund të vonojë, nëse s’ka Parlament funksional dhe nëse rëndohet situata me Covid-19

https://youtu.be/_wCJfOxJQQs Edhe pas disa takimeve të zhvilluara ndërmjet  MASh dhe ekspertëve shëndetësorë ende nuk ka vendim definitiv...

Gostivar, 285 të infektuar aktiv me Covid-19, SPB shqipton rreth 3 mijë dënime për mosmbajtjen e maskave

https://youtu.be/B5yT0gLHOpw 285 raste aktive shënohen në Komunën e Gostivarit dhe dy komunat e tjera që gravitojnë në...

115 mijë euro donacion në Spitalin e Kërçovës, “Kalliri i Mirësisë” dhuron mbi 80 shtretër, autoambulancë e pajisje mjekësore

https://youtu.be/1Vufd9zI0Uc Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë” dhuroi mbi 80 shtretër, autoambulancë,  respiratorë dhe pajisje tjera mjekësore për...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com