Kërçovë, prerësit ilegal të drunjve sulmojnë nëpunësit policor

Must Read

Laboratorë lëvizës për testet Covid-19

Laboratorë të lëvizshëm në një furgon me dy punonjës, një shofer dhe një robot, që përdoret për...

Avdullah Hotin e presin edhe dy interpelanca

  Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot në ora 14:00 për të diskutuar mbi...

Sanksionohen 222 shoferë në Shkup, prej të cilëve 60 për shpejtësi të tejkaluar

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 222 sanksione, përfshirë 60...

Me sezonin e vjeshtës fillon edhe problemi me prerjen e drunjve nga mali. Në Kërçovë për prerjen e drunjve më shumë frekuentohet Krushina dhe fshatin Knezhinë, nga banorët e asaj ane çdo ditë vinë ankesa te policia. Kur policia del në teren shpesh ndodh që të ketë probleme dhe sulme ndaj punonjësve të policisë. I njejti rast ka ndodhur brenda javës në një rrugë pyjore në fshati Knezhinë të Kërçovës, ku D.V (38) nga Kërçova, me sulm fizik u përpoq të parandalojnë oficerët e policisë në ndërmarrjen e veprimeve zyrtare kundër një shoferi të një mjeti transporti që transportonte 15 metra kub dru zjarri pa dokumentacionin e duhur. SPB – Ohër ngriti padi penale kundër D.V. për shkak të ekzistencës së bazave të dyshimit për kryerjen e një krimi “Parandalimi i një zyrtari në kryerjen e detyrave zyrtare”, informojnë nga SPB-Ohër.

Laboratorë lëvizës për testet Covid-19

Laboratorë të lëvizshëm në një furgon me dy punonjës, një shofer dhe një robot, që përdoret për të kryer tamponë. Ky është...

Avdullah Hotin e presin edhe dy interpelanca

  Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot në ora 14:00 për të diskutuar mbi pikat e papërfunduara nga seancat...

Sanksionohen 222 shoferë në Shkup, prej të cilëve 60 për shpejtësi të tejkaluar

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 222 sanksione, përfshirë 60 shkelje për tejkalimin e shpejtësisë...

SHKA “Xheladin Zeqiri” nga Tetova mbajti koncertin tradicional vjeshtor

Shoqëria Kulturore Artistike “Xheladin Zeqiri” nga Tetova dje mbajti një koncert tradicional vjetor vjeshtor. Për shkak të gjendjes me koronavirusin, publiku kishte...

Nëntë ditë para zgjedhjeve në SHBA, tashmë kanë votuar 59 milionë qytetarë

 Votimi i parakohshëm në zgjedhjet presidenciale të SHBA-së më 3 nëntor tashmë e ka tejkaluar nivelin e shënuar katër vjet më parë,...

More Articles Like This