Ja si të parandalohet shpërthimi i bombolës së gazit!

TË FUNDIT

Rrahman Sefedini, i cili ligjëron në Fakultetin e Menaxhimit të Emergjencave, ka demonstruar për RTV21 se si duhet të parandalojmë shpërthimet e bombolave të gazit.

Eksperti i licencuar ka njohuri për shpërthimet dhe mjetet e rrezikshme e po ashtu për menaxhimin e tyre./21Media

error: Content is protected !!