Italia përgatitet për sezonin turistik, hoqi karantinën për këto vende!

TË FUNDIT

Italia do të heqë karantinën për të gjithë udhëtarët që e shteteve anëtare të Bashkimit Evropian, e Britanisë së Madhe dhe të Izraelit nga e diela – 16 maj.

Nga Ministria e Shëndetësisë në Itali, kanë potencuar se udhëtarët nga këto shtete nuk do të jenë të detyruar të kalojnë 5 ditë në izolim pas arritjes në këtë shtet, por sërish do të duhet të bëjnë test për Covid-19.

Kjo vjen, ngaqë Italia përgatitet për sezonin turistik.

Paralelisht me lehtësimin e masave, në Itali deri më tani janë vaksinuar 26 banorë.

TË NGJAJSHME