I biri i Vuçiqit është infektuar me Kovid-19

TË FUNDIT

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq ka njoftuar se biri i tij, Danillo është infektuar me virusin korona dhe është shtrirë në Klinikën Infektive.

Bashkë me njoftimin, ai ka edhe një mesazh.

“Kur filloi e gjitha kjo, Danilloja im më tha se dorëzimi nuk është opsion. Fëmija im i parë është infektuar me virusin korona, ndërkaq pasqyra klinike është e tillë, që është pranuar në Klinikën infektive. Bir, do ta mundësh edhe këtë. Të do babai, të gjithë të duam”, shkruan Vuçiq.

 

MARKETING I PAGUAR POLITIK