Arjanit Hoxha në krye të Ministrisë së Bujqësisë, “Zëri bujqve në këtë proces do të jetë i rëndësishëm”

Must Read

Pakoja e katërt ekonomike peshon 350 milionë euro, njofton ministri i Ekonomisë Bekteshi

Ministri i Ekoonomisë, Kreshnik Bekteshi, përmes Facebookut të tij ka njoftuar se është caktuar shuma e mjeteve...

Monstra, ekspertja ka falsifikuar ekspertizën? Dëshmitarja Nikollovska me deklarata konfuze, Raufi do e padisë

https://youtu.be/IVglfJbP16I Snezhana Nikollovska, ekspertja e cila ka bërë analizën e dheut ku...

Takim Besimi-Bërnz: SHBA është partneri ynë më i rëndësishëm strategjik

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një nga partnerët më të rëndësishëm strategjikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut....
- Advertisement -

Edhe Arjanit Hoxha sot mori postin e ri si Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave. Në fjalimin e tij të parë si ministër tha se ndjehet i privilegjuar që udhëheqë këtë ministri duke e quajtur si sfiduese punën që duhet të behën në këtë resor. Hoxha deklaroi se do të jetë partner me bujqit dhe numëroi disa nga prioritet e tij si ministër në këtë dikaster.

 “Qëllimi jonë kryesor është që të mbajmë një zhvillimi të qëndrueshëm bujqësor I cili do të garantoj një qëndrueshmëri ekonomike. Normalisht zëri buqëve dhe atyre që janë palë në këtë proces do të jetë i rëndësishëm. 03.09 Të arrijmë që legjislaturën me BE ta akordojmë sa më parë që të marrim edhe fonde ashtu siç është e paraparë prej BE-së. Do të mundohemi që përmes bujqësisë që të krijojmë vetëpunësim për të rinjtë që të ndërtojnë ardhmëninë këtu”, deklaroi Arjanit Hoxha, Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave.

- Advertisement -

Pakoja e katërt ekonomike peshon 350 milionë euro, njofton ministri i Ekonomisë Bekteshi

Ministri i Ekoonomisë, Kreshnik Bekteshi, përmes Facebookut të tij ka njoftuar se është caktuar shuma e mjeteve për pakon e katërt ekonomike,...

Monstra, ekspertja ka falsifikuar ekspertizën? Dëshmitarja Nikollovska me deklarata konfuze, Raufi do e padisë

https://youtu.be/IVglfJbP16I Snezhana Nikollovska, ekspertja e cila ka bërë analizën e dheut ku ka ndodhur vrasja e pesëfishtë...

Takim Besimi-Bërnz: SHBA është partneri ynë më i rëndësishëm strategjik

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një nga partnerët më të rëndësishëm strategjikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrëdhëniet e shkëlqyera politike midis...

Takim i Bytyqit dhe Bekteshit me Poçivalshek: Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut janë vende mike me bashkëpunim të fortë ekonomik

Gjatë vizitës zyrtare të delegacionit të udhëhequr nga presidenti slloven, Borut Pahor, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet...

Pakoja e katërt e masave, të dielën pasdite! Disa masa vlejnë deri në vitin 2021 paralajmëroi kryeministri

https://youtu.be/YhdxBxKdxAk Deri të dielën pasdite, Qeveria do ta prezantojë pakon e katërt të ndihmës ekonomike, paralajmëroi kryeministri...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -