Haradinaj-Stublla kërkoi nga “Apple” të njohë kufijtë shtetërore të Kosovës

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Ministrja e Punëve të Jashtme e Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla, iu drejtua me letër drejtorit ekzekutiv të kompanisë Ejpëll, Tim Kuk, me kërkesë zyrtare që t’i shënojë kufijtë e Kosovës në aplikacionin e kompanisë, EjpëllMeps, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Siç tha sot Haradinaj-Stublla, në letrën e dërguar më 23 korrik, nga Ejpëll kërkohet “ndërmarrje e shpejtë e hapave për paraqitjen e Kosovës në mënyrë korrekte në kufijtë e njohura ndërkombëtarisht në shërbimet e EjpëllMeps”.

- Advertisement -

Shefja e diplomacisë së Kosovës në letrën përmend se “Kosova në kufijtë e saj është e njohur nga mbi dy të tretat e vendeve në botë, duke përfshirë SHBA-në, Britaninë e Madhe, Japoninë, Gjermaninë, Francën, Kanadanë…”, ndërsa përkujton edhe se është anëtare e institucioneve prestigjioze botërore, siç janë Fondi monetar ndërkombëtar, Banka botërore e tjerë.

“Më 22 korrik të vitit 2010 Gjykata ndërkombëtare e drejtësisë solli konkluzion se shpallja e pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt të vitit 2008, nuk paraqet shkelje të së drejtës ndërkombëtare”, shkruan Haradinaj-Stublla, duke përkujtuar se platforma si Linkedin, Tuiter, Fejsbuk dhe Spotifaj u kanë bërë apdejt të dhënave të tyre, duke paraqitur Kosovën si shtet të pavarur.

- Advertisement -

Në këtë moment, kufijtë e Kosovës në hartën e EjpëllMeps, janë shënuar me ngjyrë të zbehtë të kuqe, për dallim të atyre të shteteve tjera, të cilët janë me ngjyra të ndritshme dhe linja më të trasha

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -