Array

Gjuriq: Vizita e Thaçit, stuhi në gotë

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Drejtori i Zyrës për Kosovën i qeverisë së Serbisë, Marko Gjuriq, ka deklaruar sot se zëvendëskryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, nuk ka kërkuaar zyrtarisht miratim të vizitës në Beograd dhe ka vlerësuar se paralajmërimi i ardhjes së tij është si “stuhi në gotën e ujit”.
“Zoti Thaçi nuk ka kërkuar leje për vizitë, e as Serbia nuk organizon kurrfarë takimi, në të cilin Thaçi do të mund të merrte pjesë, e as që një tubim të tillë e organizon bashkësia ndërkombëtare”, tha Gjuriq për Radio Televizionin e Serbisë, dhe ka shtuar se “fjala është për një stuhi në gotën e ujit ose shmangie e vëmendjes nga temat më të rëndësishme”.

I pyetur se cili do të ishte reagimi i Beogradit, sikur Hashim Thaçi, njëherësh ministër i jashtëm i Kosovës, të arrinte në Serbi për të marrë pjesë në një tubim joqeveritar, i cili do të mbahet të dielën ardhshme, Gjuriq tha se ai do të trajtohej sikur edhe çdo qytetar i Serbisë.

- Advertisement -

“Edhe në këtë kuptim, ky qytetar yni do të ishte lëndë e punës së institucioneve të caktuarta, në harmoni me ligjin tonë”, tha Marko Gjuriq.

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -