Gjobiten 890 persona për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse

TË FUNDIT

Për mosmbajtjen e maskës janë regjistruar 890 shkelje gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e vendit.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Covid – 19.