Foshnja me 26 gishta që po adhurohet si Perëndi

TË FUNDIT

Një vajzë e sapolindur po adhurohet si një Perëndi në Indi, për arsyen e vetme sepse ka lindur me 26 gishta.

Vogëlushja e lindur në një spital të Bharatburg, në veri të shtetit të Rajasthan, ka 7 gishta në çdo dorë dhe 6 në çdo këmbë dhe për shumë banorë konsiderohet si një rimishërim i perëndeshës hindu.

Teksa doktorët e përshkruajnë gjendjen e vajzës si një anomali gjenetike, familjarët janë të lumtur dhe publikisht e cilësojnë vogëlushen si një version i rilindur i “Dholagarh Devi”, një hyjni, tempulli i së cilës është shumë pranë vendit ku ata jetojnë.

Doktori që asistoi në lindjen e vajzës tregon se ka mbetur i mahnitur nga ajo që pa teksa shtoi se ajo është në gjendje të mirë shëndetësore dhe e shëndetshme.