Fjalët përfundimtare për “Organizatorët e 27 Prillit”

TË FUNDIT

Shefja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskoska do të japë fjalën e saj përfundimtare sot në rastin kundër “Organizatorëve të 27 Prillit”.

Këshilli penal për këtë çështje drejtohet nga gjyqtari Ilija Tërpkov. Argumentet përmbyllëse për mbrojtjen janë caktuar për 6 dhe 12 korrik.

Të pandehurit në këtë rast janë ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, ish-ministrat e Transportit dhe Lidhjeve dhe Arsimit, Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish-drejtori i DSK-së, Vlladimir Atanasovski. Ata ngarkohen për veprën penale “rrezikim terrorist të rendit kushtetues dhe të sigurisë

MARKETING I PAGUAR POLITIK