Filmi me aktorin shqiptar nominohet për çmim prestigjioz në Festivalin e Kanës

TË FUNDIT

“Tori dhe Lokita” është filmi ku luan aktori shqiptar, Alban Ukaj. Ky film është në garë zyrtare për edicionin e75-të të Fesitvalit të Filmit në Kanë.

Filmi është nominuar për kategorinë “Palma e Artë”

“Tori dhe Lokita” tregon ngjarjen e një djali të ri dhe një vazje adoleshente të cilët kanë udhëtuar nga Afrika për të marrë letrat në Belgjikë, ndërkohë që parqiten kushtet e tmerrshme të migrimit të tyre./21Media