FC Shkupi deklasoi skuadrën Struga Trim Lum

TË FUNDIT

Në Maqedoninë e Veriut sot u zhvillua xhiroja e 15-të e Ligës së Parë të Futbollit.

Lideri i tabelës FC Shkupi e ka ruajtur epërsinë prej katër pikësh ndaj Akademisë Pandev si e dyta në renditje duke e mundur kështu në terrenin nikoqir Strugën, ndërsa kampioni aktual Shkëndija në terrenin si mysafir e ka mposhtur Makedonija Gj.P duke u ngjitur në vendin e tretë pas kompletimit të javës së 15-të të Ligës së parë futbollistike të Maqedonisë së Veriut.

Fitore sot kanë regjistruar edhe Bregallnica dhe Tikveshi, derisa Pelisteri ende është ekipi pa triumf në sezonin aktual.

LPFMV – xhiroja e 15-të:

Bregallnica – Boreci 2: 1, Makedonija Gj.P – Shkëndija 1: 2, Pelisteri – Skopje 0: 0, Shkupi – Struga 4: 0 dhe Tikveshi – Rabotniçki 2: 0.

Tabela:

 1. Shkupi 35 pikë,
 2. Akademija Pandev 31 pikë
 3. Shkëndija 27 pikë
 4. Renova 25 pikë
 5. Bregallnica 25 pikë
 6. Struga 22 pikë
 7. Makedonija GjP 20 pikë
 8. Rabotniçki 18 pikë
 9. Skopje 17 pikë
 10. Tikveshi 13 pikë
 11. Boreci 8 pikë
 12. Pelisteri 5 pikë.

MARKETING I PAGUAR POLITIK