Array

Evakuohet shkolla e mesme e artit në Shkup!

TË FUNDIT

Evakuohet shkolla e mesme e artit në Shkup “Llazar Liçenovski”. TV21 nga tereni mëson se është paraqitur se ka pasur të vendosur bombë në parkingun prapa shkollës.

Bëhet fjalë për bombë dore.

Nxënësit dhe mësuesit të gjithë janë evakuuar jashtë objektit, ndërsa policia ka dalë në teren dhe po punojnë për zbardhjen e plotë të rastit.

error: Content is protected !!