Elsan Nurçeski, u.d kryetar i Komunës së Pllasnicës

Must Read

Pse të theksohet përkatësia etnike? Jovanovska thotë se nuk është kriter, por nxitje për t’u kyçur

Subvencionim i pagave në baza etnike apo nxitje për punësimin e grupeve të...

Mërgimtarët pa pasaporta, me muaj presin përgjigje nga Ambasadat!

https://youtu.be/j_k6L2nc0X4 “Zemra me t’u kallë vetëm për me ardhur në vendlindje tënde...

Shkatërrohet sistemi raketor i forcave të armatosura të Azerbejxhanit

Forcat e armatosura të Nagorno Karabah e shkatërruan sistemin e lanserëve të rëndë raketor të llojit TOS-1A ...
- Advertisement -

Pas zgjedhjes së Ismail Jahoskit për deputet ka mbetur i zbrazët vendi i kryetarit të komunës së Pllasnicës dhe për një periudhë të caktuar funksionin e kryetarit të kësaj komune konform ligjit për pushtet lokal do ta kryejë anëtari i Këshillit të kësaj komune, Elsan Nurçeski.

“Jam i caktuar të ushtrojë detyrën e kryetarit të komunës së Pllasnicës nga ana e kryetarit të deritashëm Ismail Jahoski i cili është zgjedhur deputet nga radhët e BDI-së në zgjedhjet e fundit parlamentare dhe kam nderin dhe kënaqësinë që përfaqësoj komunën e Pllasnicës. Funksionin do ta kryejë me nder, përgjegjësi dhe në mënyrë transparante si dhe konform Kushtetutës, statutit të komunës, aktet nënligjore dhe marrëveshjet ndërkombëtare”, ka thënë Nurçeski.

- Advertisement -

Ai ka thënë se është i hapur për bashkëpunim me të gjitha subjektet juridike, fizike, organizata vendore dhe ndërkombëtare dhe institucione.

“Qëllimi i funksionit tim do të jetë të kontribuojë në jetë më të mirë dhe cilësore për të gjithë qytetarët e Pllasnicës në gjitha sferat e veprimit për këtë periudhë kohore”, ka thënë mes tjerash Nurçeski.

- Advertisement -

Konform ligjit të pushtetit lokal, atij i pushon funksioni anëtar i Këshillit derisa ushtron detyrën e kryetarit të Komunës së Pllasnicës. 

- Advertisement -

Pse të theksohet përkatësia etnike? Jovanovska thotë se nuk është kriter, por nxitje për t’u kyçur

Subvencionim i pagave në baza etnike apo nxitje për punësimin e grupeve të ndjeshme të shoqërisë?

Mërgimtarët pa pasaporta, me muaj presin përgjigje nga Ambasadat!

https://youtu.be/j_k6L2nc0X4 “Zemra me t’u kallë vetëm për me ardhur në vendlindje tënde e me i vizitu familjen...

Shkatërrohet sistemi raketor i forcave të armatosura të Azerbejxhanit

Forcat e armatosura të Nagorno Karabah e shkatërruan sistemin e lanserëve të rëndë raketor të llojit TOS-1A  i forcave të armatosura të...

Kërçovë, prerësit ilegal të drunjve sulmojnë nëpunësit policor

Me sezonin e vjeshtës fillon edhe problemi me prerjen e drunjve nga mali. Në Kërçovë për prerjen e drunjve më shumë frekuentohet...

Heqja e PCR testeve në kufij, betejë në Qeveri mes LSDM-së dhe BDI-së

Komisioni për Sëmundje Infektive ka diskutuar për përshpejtim të procedurave për heqjen e PCR testit me vendet e rajonit, ndërsa për këtë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -