EKO Festival për film malor gjatë pesë ditëve të ardhshme në kinematë Milenium dhe Frosina

TË FUNDIT

Kinemaja Milenium dhe Kinemaja Frosina gjatë pesë ditëve të ardhshme (prej deri më 9 tetor) do të jenë epiqendra e edicionit të 11-të të EKO Festivalit për film malor.

“Para nesh kishim sfidë të madhe këtë vit të organizojmë festival klasik të filmit, i cili do të sigurojë ndjekjen e programit filmik në ekran të madh, shkaqet i dini të gjithë dhe për ato shkaqe të njëjta po e mbajmë pak më herët festivalin në fillim të Tetorit 2020 në vend se në terminin e zakonshëm të rezervuar për ne në muajin Nëntor”, thonë nga organizatorët e EKO Festivalit.

Organizatorët sigurojnë se këtë vit do të kenë program të shkëlqyer filmik i cili nuk do të devijojë nga kursi i EKO dhe porosia të cilën e transmeton.

Programi filmik i edicionit të 11-të të EKO Festivalit për film e përbëjnë 29 filma nga autorë nga 15 vende. fc/