E premtoi edhe Ganiu, edhe Shilegovi! Salla “Partizani” ende nën mbeturina!

Must Read

Vendet e ambasadorëve mbetën të zbrazura! Mosfunksionimi i Kuvendit solli probleme të reja

https://youtu.be/IunyRJ2MM6g Më shumë se 12 vende ambasadorësh janë të zbrazura, ndërsa nuk ka mundësi për tu plotësuar për shkak të...

“Betoni te Çairçanja si tampon zonë ushtarake”! Ismaili: Ka mënyra tjera se si të zgjidhet ky problem

https://youtu.be/BlqR12GfO5E Barrierat e betonit të vendosura në rrugën “Cvetan Dimov” në Çair, sipas autoriteteve komunale u vendosën për sigurinë e...

Të gjithë po i hapin kufijtë, Maqedonia kur? Filipçe: Do ta diskutojmë nesër me komisionin për sëmundje ngjitëse

https://youtu.be/XzmkWLIHOHQ Presioni për hapjen e kufijve nga Maqedonia e Veriut dita ditës po rritet, për faktin se shtetet e rajonit...

U premtua se do të rikonstruohet gjatë vitit 2019, por salla e sportit “Partizani” në Çair vazhdon të jetë e shkatërruar dhe e mbushur me mbeturina.

Premtim së fundmi pati dhënë edhe i pari i Shkupit, Petre Shilegov. Ai tha se rikonstruimi do të fillojë në kuartalin e parë të vitit 2020. Kuartali i parë kaloi, ndërkaq në terren asnjë shenjë se do të nisin punimet.

“Gjatë vitit 2019-të është paraparë rikonstruimi i palestrës sportive ‘Partizani’”, pati deklaruar Ganiu.
“Procedura për rikonstruim është në rrjedhë, dhe punimet për rikonstruim do të fillojnë në kuartalin e parë”, pati deklaruar Shilegov.

Pas 4 muajsh, Shilegov thotë se është përgatitur projekti ideor dhe i njëjti duhet të harmonizohet me Komunën e Çairit, por kësaj here nuk dha datë se kur do të fillojnë punimet.

“Obligimin që e kemi pasur ne e kemi përfunduar tash duhet të harmonizohet zgjidhja ideor. Pasi të miratohet do të zhvillohet procedura për prokurim publik”, deklaroi Petre Shilegov – kryetar i Qytetit të Shkupit.

Nga Komuna  e Çairit kanë njoftuar se zgjidhja ideore është plotësuar me propozime nga ana e tyre dhe të njëjtat janë dorëzuar te Qyteti i Shkupit i cili duhet t’i shqyrtojë të njëjtat. Pas kësaj Qyteti i Shkupit duhet të hapë prokurim publik për përzgjedhjen e operatorit ekonomik.

“Pasi ne të japim përgjigje, gjë e cila do të ndodh gjatë këtyre ditëve, Qyteti i Shkupit duhet të bëjë shpalljen e procedurës për furnizim publik dhe pas përzgjedhjes së operatorit ekonomik i cili do të realizojë procesin e rikontruimit, veç më mund të fillohet edhe me punë”, deklaroi Kushtrim Alla – zëdhënës i Çairit.

Që rikonstruimi të jetë i mundshëm edhe në terren, Qyteti i Shkupit dhe Komuna e Çairit është duke punuar edhe në planin detal urbanistik në afërsi të “Partizanit”. Rikonstruimi i kësaj salle është pjesë edhe e “Kontratës” së Ganiut e cila u nënshkrua me qytetarët para zgjedhjeve lokale të 2018-s.

  • Tags
  • 4
- Advertisement -

Latest News

“Betoni te Çairçanja si tampon zonë ushtarake”! Ismaili: Ka mënyra tjera se si të zgjidhet ky problem

https://youtu.be/BlqR12GfO5E Barrierat e betonit të vendosura në rrugën “Cvetan Dimov” në Çair, sipas autoriteteve komunale u vendosën për sigurinë e këmbësorëve, por ky qytetarë siç...

Të gjithë po i hapin kufijtë, Maqedonia kur? Filipçe: Do ta diskutojmë nesër me komisionin për sëmundje ngjitëse

https://youtu.be/XzmkWLIHOHQ Presioni për hapjen e kufijve nga Maqedonia e Veriut dita ditës po rritet, për faktin se shtetet e rajonit po publikojnë datat pwr hapjen...

Me orë të tëra të ngatërruar nëpër kufij! Osmani: Transiti nëpër Hungari është vetëm për shtetasit e BE-së

https://youtu.be/OQrWlRUI3CY Me makina personale u nisën nga Italia për të ardhur në Maqedoni... Me të dëgjuar se janë hapur kufijtë në Serbi, shtetasit e Maqedonisë të...

Nga e enjtja në Kosovë 16 orë lëvizje, si dhe do të hapen xhamitë dhe kishat

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka bërë të ditur se nga e enjtja qytetarët e Kosovës do të mund të lëvizin pa...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -