Dramë pengmarrëse në bankën në Le Avër përfundoi me arrestime të të dyshuarit dhe pa të lënduar

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Drama pengmarrëse që ndodhi në bankën BRED në Le Avër-Normandi përfundoi pa të lënduar dhe me arrestimin e personit të dyshuar për sulmin.

Drama pengmarrëse zgjati afër 6 orë. Njëherit një person i armatosur ka hyrë në bankë, e cila ndodhet në qendër të La Avrit dhe ka marrë peng gjashtë persona. Pesë persona u liruan, ndërsa njëri arriti të ikë. Nuk ka të lënduar. Grabitësi  përfundimisht është arrestuar rreth orës 22.50. Nuk ka pasur këmbim të zjarrit dhe askush nuk është lënduar.

- Advertisement -

“Pengjet janë liruar të sigurt dhe të shëndoshë”, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme Zherald Darmanan.

I dyshuari ka pasur dy kërkesa, i cili drejtpërdrejt ua ka transmetuar mediave: “lironi fëmijët palestinezë të burgosur padrejtësisht në Izrael” dhe qasjen e palestinezëve nën 40 vjet deri te esplanada e xhamisë Al-Aksa në Jerusalem./MIA

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -