Deri më 31 gusht vazhdon ndalesa për hyrje në Greqi për shtetasit e vendeve të treta

Must Read

A ka mundësi që të mbyllen çerdhet përsëri? Ka prindër që i kanë regjistruar fëmijët, por nuk i sjellin

https://youtu.be/S4vRRkF4J4U Nëse përkeqësohet gjendja epidemiologjike, çerdhet mund të mbyllen përsëri. Drejtori i...

Shkëndija fitimtare ndaj Tottenham, Gjoka: Pavarësisht rezultatit do të fitojmë eksperiencë

https://youtu.be/HICK76-swYA Pavarësisht se si do të jetë rezultati mes Shkëndisë dhe Totenhemit,...

A ka dallime mes koalicionit LSDM-BDI?

https://youtu.be/_ZOKeia4-vU Bashkimi Demokratik për Integrim nuk heq dorë nga masa e paralajmëruar...
- Advertisement -

Ndalesa për hyrje në Greqi për shtetasit e vendeve të treta është vazhduar deri më 31 gusht të vitit 2020, në pajtim me vendimin e përbashkët të ministrave për mbrojtje civile, për shëndetësi dhe punë të brendshme, të publikuar në Gazetën zyrtare të Greqisë.

Vendimi paraprak, identik është në fuqi deri më 14 gusht , ndërsa vendimi i ri paraqet vazhdim dhe hynë në fuqi të shtunën.

- Advertisement -

Masa parasheh “ndalesë të përkohshme për hyrje në vend të të gjithë shtetasve të vendeve të treta nga cila do pikë hyrëse në vend dhe në cilën do mënyrë ose me cilin do mjet”, duke i përfshirë lidhjet me aeroplan, detare, hekurudhore dhe tokësore për arsye parandaluese për mbrojtje të shëndetit publik nga përhapja shtesë e koronavirusit në territorin grek .

Ndalesa nuk vlen për vendet anëtare të BE-së dhe Zonës Shengen, si dhe për shtetasit e Australisë, Gjeorgjisë, Kanadasë, Japonisë, Zelandës së Re, Ruandas, Koresë së Jugut, Tajlandës, Tunizisë, Uruguajit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe.

- Advertisement -

Gjithashtu, përjashtim janë edhe disa kategori të qytetarëve, siç janë personeli mjekësor dhe punonjësit shëndetësorë, ata të cilët kanë leje për qëndrim në vend anëtar të BE-së ose vend nga Zona shengen, anëtarë të misioneve qeveritare, transportues, shoferë të kamionëve që transportojnë mallra, transit udhëtarë, studentë, persona të cilët kujdesen për të moshuarit dhe persona me invaliditet, si punonjësit bujqësorë sezonalë.

Vendimi tani më është publikuar në Gazetën zyrtare të Greqisë dhe vlen për periudhën kohore prej 15 gushtit të vitit 2020 deri më 31 gusht të vitit 2020.

- Advertisement -

Më 15 gusht skadon edhe vendimi tjetër ministror që ka të bëjë me kufizimin e përkohshëm të të gjitha lidhjeve ajrore, hekurudhore dhe tokësore me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Turqinë.

- Advertisement -

A ka mundësi që të mbyllen çerdhet përsëri? Ka prindër që i kanë regjistruar fëmijët, por nuk i sjellin

https://youtu.be/S4vRRkF4J4U Nëse përkeqësohet gjendja epidemiologjike, çerdhet mund të mbyllen përsëri. Drejtori i Shtëpisë së shëndetit Shkup, Viktor...

Shkëndija fitimtare ndaj Tottenham, Gjoka: Pavarësisht rezultatit do të fitojmë eksperiencë

https://youtu.be/HICK76-swYA Pavarësisht se si do të jetë rezultati mes Shkëndisë dhe Totenhemit, ekipi tetovar do të jetë...

A ka dallime mes koalicionit LSDM-BDI?

https://youtu.be/_ZOKeia4-vU Bashkimi Demokratik për Integrim nuk heq dorë nga masa e paralajmëruar se do të suvencionohen pagat...

Sërish thirrje anti-shqiptare, dasmorët u nisën për të marrë nuse, u takuan me “Komitët”

https://youtu.be/IpVru6zhjP8 Ishin nisur për të marrë nusen, por dasmorët shqiptarë u takuan me grupin e tifozëve “Komitët”...

Ndotësit do të kapen me dron, nga 18 xhirime, kapet një ndotës

https://youtu.be/IMbCRan-vnM Patrulla ekologjike, me dron fluturon disa herë në javë për të kontrolluar se kush ndotë dhe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -