Çmimet e derivateve të naftës mbesin të pandryshuara

Must Read

U nënshkrua Korniza e Bashkëpunimit për Zhvillim të Qëndrueshëm (UNSDCF) ndërmjet RMV dhe OKB për periudhën 2021-2025

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, sot në emër të Qeverisë së bashku me Koordinatoren e...

Bytyqi paralajmëron pako të pestë ekonomike: Do të ketë aq ndihma sa të ketë nevojë

Nëse vazhdon kriza ekonomike nga virusi korona Qeveria apo më konkretisht zv/kryeministri për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi...

Testimi i vaksinës së Oksfordit tregon rezultate të shkëlqyeshme

Rezultatet e para të testimit të vaksinës kundër koronavirusit, në zhvillimin e  të cilës bashkëpunojnë Universiteti i...

mimet e derivateve të naftës mbeten të njëjta gjatë shtatë ditëve të ardhshme. Do të rritet vetëm çmimi i mazutit, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi me pakicë i mazutit është rritur për 0, 355 den/kg dhe nga mesnata do të arrij 25, 666 den/kg.

“Në shtatë ditët e kaluara, çmimet e referencës në bursat botërore u ulën me 1.89 për qind për benzinë, nafta 0.718 për qind, vaj ekstra të lehtë me 0.349 për qind, ndërsa nafta u rrit me 0.858 për qind. Në të njëjtën periudhë, kursi i këmbimit të denarit ndaj dollarit ishte më i lartë për 1.009 për qind. Duke pasur parasysh ndikimet e këtyre elementeve në formimin e çmimeve të derivateve të naftës sipas Metodologjisë, çmimet me pakicë të derivateve të naftës sipas Metodologjisë për formimin e çmimeve rriten me një mesatare prej 0.28 për qind, shpjegon Komisioni Rregullator i Energjetikës.

U nënshkrua Korniza e Bashkëpunimit për Zhvillim të Qëndrueshëm (UNSDCF) ndërmjet RMV dhe OKB për periudhën 2021-2025

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, sot në emër të Qeverisë së bashku me Koordinatoren e Përhershme të Kombeve të Bashkuara...

Bytyqi paralajmëron pako të pestë ekonomike: Do të ketë aq ndihma sa të ketë nevojë

Nëse vazhdon kriza ekonomike nga virusi korona Qeveria apo më konkretisht zv/kryeministri për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi paralajmëron ndihma të mëtejme për...

Testimi i vaksinës së Oksfordit tregon rezultate të shkëlqyeshme

Rezultatet e para të testimit të vaksinës kundër koronavirusit, në zhvillimin e  të cilës bashkëpunojnë Universiteti i Oksfordit dhe kompania AstraZeneka, tregon...

Micotakis me mbështetje për Makronin

Kryeministri grek Kiriakos Micotakis shprehu mbështetjen dhe solidaritetin e plotë për presidentin francez Emanuel Makron dhe popullin francez në llogarinë e tij...

Spasovski: Policia do të intervenojë pas çdo raportimi për shkelje të masave kundër Kovid-19

Patëm mbledhje të shtabit kryesor të krizës dhe akoma nuk kemi rekomandime të reja të cilat nënkuptojnë masa më radikale. Por asgjë...

More Articles Like This