BDI do të marrë katër anëtarë në Këshillin Drejtues të Telekomit

Must Read

Aprovohet projekti infrastrukturor për aksin rrugor Ropalcë-Mateç

Zv/ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi për TV21 ka deklaruar se është aprovuar projekti infrastrukturor për...

Osmani në Bruksel takon kryediplomatin e BE-së, Josep Borell

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, gjatë vizitës së tij zyrtare në Bruksel është takuar me...

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhunë në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në...
- Advertisement -

BDI e lëshoi postin e kryetarit të Këshillit Drejtues në Telekom, ku momentalisht kryetar është Nazim Bushi, i cili sipas informacioneve të TV21 me shumë gjasa do të jetë zv/ministër për Punë të Brendshme.

Në këmbim, BDI do të marrë katër anëtarë në Këshillin drejtues.

- Advertisement -

Përbërja aktuale e bordit të drejtorëve të Telekom Maqedoni AD – Shkup duket kështu:

 1. Nazim Bushi  –  anëtar jo-ekzekutiv dhe Kryetar
 2. Sasho Veleski, anëtar jo-ekzekutiv dhe zv/kryetar
 3. Nikolla Lushev – anëtar ekzekutiv dhe drejtor gjeneral ekzekutiv
 4. Andreas Maierhofer – anëtar ekzekutiv
 5. Karoj Shvejninger – anëtar jo-ekzekutiv
 6. Lubor Zhatko – anëtar jo-ekzekutiv
 7. Borçe Silanoski – anëtar jo-ekzekutiv
 8. Vlladimir Ivanovski – anëtar jo=ekzekutiv
 9. Miroslav Bujiq – anëtar jo-ekzekutiv
 10. Sasho Simjanovski – anëtar jo-ekzekutiv
 11. Peter Fail – anëtar jo-ekzekutiv
 12. Martin Rener – anëtar jo-ekzekutiv
 13. Zamir Mehmed – anëtar jo-ekzekutiv
 14. Divna Jovkovska – Eftimoska – anëtare jo-ekzekuzi

  Kryetar i Këshillit të drejtorëve me shumë gjasa do të jetë njëri nga këto tre, Muhamed Zekiri, Hari Llokvenec ose Dushko Veskoski.
- Advertisement -
 • Tags
 • 1

Aprovohet projekti infrastrukturor për aksin rrugor Ropalcë-Mateç

Zv/ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi për TV21 ka deklaruar se është aprovuar projekti infrastrukturor për aksin rrugor Ropalcë-Mateç.

Osmani në Bruksel takon kryediplomatin e BE-së, Josep Borell

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, gjatë vizitës së tij zyrtare në Bruksel është takuar me përfaqësuesin e Parë të Lartë...

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhunë në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në Qendër” kërkuan që ai të...

Shahpaska: Gjendja me pandeminë monitorohet nga afër në kopshtet për fëmijë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, gjatë gjithë kohës monitoron gjendjen shëndetësore të fëmijëve dhe punonjësve në kopshtet për fëmijë. Po bëhen...

Dy zjarre të reja shkatërruese pyjore në Kalifornia

Natën e kaluar dy zjarre të mëdha pyjore sërish kanë përfshirë sipërfaqe të mëdha nga shteti federal amerikan Kalifornia, njofton Si-En-En.
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -