Bankat të gatshme për pagesë të mbrojtjes sociale dhe të fëmijëve

Must Read

Xhaferi: Pa kryetar, Kuvendi s’është konstituuar, Shasivari: Zgjedhja e kryetarit të Kuvendit përcakton afatet

https://youtu.be/9VIybFDNK-U Interpretime të ndryshme rreth asaj nëse parlamenti është konstituuar dhe nëse...

Uniformat e policisë edhe në shqip, Nuhiu nënshkruan aktet, Qeveria duhet t’i definojë me dekret

https://youtu.be/rtGTaveYvnk Kështu do të duken emblemat dygjuhëshe në uniformat e policisë.

Edhe 20 ditë na ndajnë nga viti i ri shkollor, Bashkim Ziberi: MASH nuk është gati

https://youtu.be/j5UO1Qhp5ds Edhe 20 ditë na ndajnë nga 1 shtatori, dita e parë...

Bankat janë të përgatitura ta kryejnë pagesën e ndihmës monetare për mbrojtje sociale dhe të fëmijëve, e cila fillon prej sot për ata të cilët posedojnë kartela debitore, ndërsa nga e hëna në ekspoziturat, bëri të ditur Asociacioni Bankar i Maqedonisë.

- Advertisement -

“Të gjithë shfrytëzuesit të ndihmës monetare të mbrojtjes sociale dhe të fëmijëve, të cilët posedojnë kartela debitore, do të disponojnë me mjetet, përmes bankomateve dhe në rrjetin  tregtar prej sot, e premte, 3 korrik të vitit 2020 në orët e pasdites, theksojnë nga Asociacioni.

Për shfrytëzuesit të cilët nuk shfrytëzojnë kartela, edhe këtë herë do të zbatohet në grupe, në të gjitha filialet dhe ekspoziturat e hapura të bankave, sipas rendit alfabetik, gjegjësisht sipas shkronjës së parë të mbiemrit:

- Advertisement -

– 6 qershor (e hënë) – A, B, V, G, D. Gj, E. Zh, Z. X;

- Advertisement -

– 7 qershor (e martë) – I, J, L, Ll, M, N, Nj, O;

– 8 qershor (e mërkurë) – P, R, S, T, Q, U, F, H, C, Ç, Xh, Sh;

Bankat i lusin klientët të cilët nuk posedojnë kartelë debitore t’i përmbahen renditjes së përcaktuar, si dhe rekomandimeve për mbrojtje të shëndetit, gjegjësisht mbajtje të maskave dhe mbajtjen e distancës përkatëse./MIA

- Advertisement -

Latest News

Uniformat e policisë edhe në shqip, Nuhiu nënshkruan aktet, Qeveria duhet t’i definojë me dekret

https://youtu.be/rtGTaveYvnk Kështu do të duken emblemat dygjuhëshe në uniformat e policisë. Ministri për Punë...

Edhe 20 ditë na ndajnë nga viti i ri shkollor, Bashkim Ziberi: MASH nuk është gati

https://youtu.be/j5UO1Qhp5ds Edhe 20 ditë na ndajnë nga 1 shtatori, dita e parë e vitit shkollor 2020/2021, e...

Ahmeti: Kam qenë në presion të kohës për të ftuar tryezën e përbashkët shqiptare

I pyetur nga gazetarët se pse pikërishtë në këtë moment kërkohet tryeza e partive politike shqiptare, Ahmeti me përgjigje: "Sepse gjithmon kam...

Ahmeti për thirrjen e tryezës së partive shqiptare: Radhën e kishte PDSH-ja

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti, thotë se nuk ka qenë radha e tij për ta ftuar tryezën e partive politike shqiptare. Sipas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com