Autoritetet ukrainase: Janë vrarë rreth 16.3320 ushtarë rus

TË FUNDIT

Rreth 163320 ushtarë të Rusisë janë vrarë që muaji shkurt i vitit 2022, kur edhe filloi lufta në Ukrainë.


Kështu thotë ushtria e Ukrainës në një njoftim për media, ku thekson se ata kanë shkatërruar 3506 tanke ruse, 6823 makina të blinduara luftarake dhe 2552 sisteme të artilerisë.

Gjithashtu sipas ushtrisë së Ukrainës, janë shkatërruar 265 pajisje të sistemeve të luftës kundërajrore, 305 aeroplanë  dhe 290 helikopterë, si dhe pajisje tjera.

error: Content is protected !!