ASh në ora 13 para mediave, kush do të jetë koordinator?

TË FUNDIT

Për në ora 13:00 është caktuar paraqitja para mediave e partisë opozitare, Aleanca për Shqiptarët në të cilët pritet të kumtohen sqarime se si do të veprojë grupi parlamentar opozitar, pasi Alternativa vendosi t’i bashkohet shumicës parlamentare.

Nga ASh dje njoftuan se “do të largojnë Skender Rexhepin e AAA-së nga koordinatori i grupit parlamentar”.

Mbetet të shihet se kush do t’i udhëheqë deputetët e ASh-së dhe si do të veprojnë deputetët e AAA-së, pasi tashmë nuk janë pjesë e koalicionit opozitar ASH-AAA./TV21