ASH-ja nuk është e përgatitur të jetë në Qeveri, tha Osmani në Click Plus

TË FUNDIT

Duke folur për Alternativën dhe gatishmërinë e BDI-së që të bashkëqeverisë me të, Bujar Osmani në ClickPlus ka folur edhe për mundësinë e tillë me Aleancën për Shqiptarët.

Sipas tij, është mirë që një parti shqiptare të jetë në opozitë.

Gjithashtu vlerëson se kjo ndodh edhe për arsyen se ASH-ja nuk është e përgatitur për të qenë pjesë e Qeverisë.

“ASH-ja nuk është e gatshme të jetë në Qeveri, pasi nuk janë të përgatitur”, tha Osmani.

Ndërkaq për Alternativën paraprakisht tha se janë të gatshëm të bashkëqeverisin, nëse ata e pranojnë programin qeverisës.

TË NGJAJSHME