Arkivi i jep shtëpisë muze “Nënë Tereza” dokumente të reja për nobelisten Nënë Tereza

TË FUNDIT

Emisioni i pasdite “Pastel” në TV21 u bë shkas, që Arkivi Shtetëror t’i dorëzojë shtëpisë muze “Nënë Tereza”, dokumente të reja që kanë të bëjnë me jetën dhe veprën e nobelistes, Nënë Terezën.

Dorëzimin e bëri zëvendësdrejtori i Arkivit, Muzafer Bislimi, ndërkaq drejtori i shtëpisë muze, Arjan Asllanaj njoftoi se dokumentet që i mori në emision, do të qëndrojnë të ekspozuara në shtëpinë muze dhe do të mund t’i shohin të gjithë ata që janë të interesuar./TV21

TË NGJAJSHME