Antonio Banderas infektohet me Covid-19 dhe e zbulon në ditëlindjen e tij, ja gjendja!

TË FUNDIT

Aktori mjaft i dashur për të gjithë, Antonio Banderas është infektuar me koronavirus dhe këtë gjë e ka zbuluar në 60-vjetorin e tij.

Aktori spanjoll përmes një postimi në rrjetet socale e ka dhënë vetë këtë lajm, madje thekson se është mirë, vetëm se ndihet pak më i lodhur se zakonisht.

 “Dua të bëj publike që sot … Unë jam i detyruar të festoj ditëlindjen time të 60 në karantinë pasi kam testuar pozitiv me COVID-19. Dua të shtoj se ndihem relativisht mirë, thjesht pak më i lodhur se zakonisht dhe i sigurt se do të shërohem shumë shpejt. Shpresoj që duke zbatuar rekomandimet do ta fitoj këtë luftë. Do të përfitoj nga izolimi për të lexuar, shkruar, pushuar dhe vazhduar bërjen e planeve për të ardhmen”, shkroi Banderas.

MARKETING I PAGUAR POLITIK