Anketë me qytetarët për punën e Qeverisë! “Nuk kemi ujë të pijshëm, shëndetësia dhe ekonomia problem”

TË FUNDIT

Premtime boshe, nuk kemi ujë të pijshëm. Kështu na u përgjigj një qytetar që e pyetëm për punën e qeverisë në 100 ditët e para nga mandati i saj. Një qytetar tjetër tha se nuk ka drejtësi. Një pjesë e të anketuarve mendojnë se premtimet janë vetëm para zgjedhjeve. Si probleme më të mëdha që i theksojnë qytetarët janë ekonomia dhe shëndetësia. Por ka edhe të tillë që janë të kënaqur. Një numër i madh prej qytetarëve aspak nuk deshën të komentonin. Në videon më poshtë ndiqni mendimet e qytetarëve për punën e Qeverisë së re në këto 100 ditët e para.