Anketë me qytetarët, a janë të kënaqur me Marrëveshjen për Qeverinë e re?

Must Read

Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër”

Për nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, gjykata duhet të jetë...

Karakaçakov: Bullgaria nuk është kundër, por mendon se nuk është koha për konferencë ndërqeveritare

Bullgaria nuk do të kundërshtojë, por do të thotë se nuk është koha që të caktohet datë...

Ish deputetja e VMRO-DPMNE-së Rangellova lirohet nga akuza, Fatime Fetai tërheqë padinë

Në fjalët përfundimtare, prokurorja Fatime Fetai ka tërhequr akuzën kundër Daniella Rangellova-ish deputete e VMRO-DPMNE-së për rastin...
- Advertisement -

“Le t’i pyesim edhe qytetarët se çfarë mendojnë në lidhje me marrëveshjen e cila u arrit dje ndërmjet partive LSDM dhe BDI, gjegjësisht koalicionit mundemi dhe BDI-së”, Almedina Ismajli, gazetare. 

- Advertisement -

Perveçse për Qeverinë e ardhshme qytetarët folën edhe për çështjen e kryeministrit shqiptar.

 “Mendoj se puna është në rregull, fituesit do të formojnë qeveri, meqë ende nuk është formuar dhe kujtoj që kuadrot BDI do t’i gjej që do t’i përgjigjen detyrave të veta, do ta njohin punën e tyre.

- Advertisement -

Ahmeti e përmbushi, mirëpo këta të tjerët që pritnin si hiena anësh, këta e luajtën rolin që nuk duhej, se Ali Ahmeti në këtë rast iu desh vetëm, po jemi për këtë punë”.

 “Çdo arritje e marrëveshjes është e mirë, që të mos ketë boshllëk në vendimet e Qeverisë, edhe ashtu jemi të lodhur nga situata e pandemisë. Sido që të jetë do të jetë mirë, do të thyhet akulli, 100 ditë, 100, ndoshta ndonjëherë vjen koha, që mundet edhe më shumë”.

- Advertisement -

 “Fitues janë duhet ta bëjnë. Po në qoftë se e bën një ditë, ta dëgjoj vetë se e ka bërë”. 

 “Marrëveshja… çfarë do që bëhet ne duhet ta pranojmë. Mendoj se është e drejtë që edhe ne të provojmë një kryeministër shqiptar”.

Për qytetarët nuk është me rëndësi se çfarë nacionaliteti është kryeministri, por të jetë në favor të të gjithë qytetarëve.

 “Njerëzit ndahen në të mirë dhe në të ligë. Do më bëhej qejfi edhe nëse bëhet një turk, një serb ose një shqiptar, nëse popullit të Maqedonisë, qytetarëve u mundëson të ardhme më të mirë. Esenca është që ekonomia të ngritet, të ketë progres, të rinjtë të shohin ardhmëri në Maqedoni, mos të na ikin kuadrot e rinj nga vendi.  Mendoj se ky është një populizëm, bëhet fjalë për tejkalimin e kufirit psikologjik, e përshëndes vendimin pse jo”.

Dikush mendon se për qytetarët nuk do të ketë asnjë përfitim nga Qeveria e re.

Një tjetër qytetar vetëm i uroi fat partive që do të formojnë përbërjen e re Qeveritare.

 “Zoti ju dasht fat. Nuk kam koment tjetër kjo është një ditë e madhe, ditë historike, kjo është një arritje e madhe. Zoti ju ndihmovtë, shumë të mira, asgjë negative”.

- Advertisement -

Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër”

Për nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, gjykata duhet të jetë më e rreptë për të...

Karakaçakov: Bullgaria nuk është kundër, por mendon se nuk është koha për konferencë ndërqeveritare

Bullgaria nuk do të kundërshtojë, por do të thotë se nuk është koha që të caktohet datë për mbajtjen e konferencës së...

Ish deputetja e VMRO-DPMNE-së Rangellova lirohet nga akuza, Fatime Fetai tërheqë padinë

Në fjalët përfundimtare, prokurorja Fatime Fetai ka tërhequr akuzën kundër Daniella Rangellova-ish deputete e VMRO-DPMNE-së për rastin “Dhuna në Qendër”. Përveç për...

Shtyhet mbledhja e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Mbledhja e përbashkët e qeverive të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë, e cila duhej të mbahej në qytetin e Shkodrës...

Gjykimi për padinë e Zaevit kundër Nikollovskit shtyhet për më 20 nëntor

Gjykimi për padinë për shpifje që e ngriti kryeministri Zoran Zaev kundër nënkryetarit të VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski është shtyrë për më 20...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -