Aksion i Interpolit: Tentim për futje të ushqimit helmues në vend- është konfiskuar mish i pulës me grip të shpendëve

Must Read

Osmani në Bruksel takon kryediplomatin e BE-së, Josep Borell

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, gjatë vizitës së tij zyrtare në Bruksel është takuar me...

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhunë në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në...

Shahpaska: Gjendja me pandeminë monitorohet nga afër në kopshtet për fëmijë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, gjatë gjithë kohës monitoron gjendjen shëndetësore të fëmijëve dhe punonjësve në...
- Advertisement -

Televizoni 21 mëson se përmes një aksion të madh të Interpolit është penguar futja e ushqimit helmues në Maqedoni. Këtë informacione i konfirmojnë nga Intrerpoli, Agjensia për Ushqim dhe Veterinari dhe Drejtoria e Doganave.

-Drejtoria e Doganave e RMV-së ka marrë pjesë në operacion ndërkombëtarë “OPSON IX” me kohëzgjatje nga 1 dhjetori 2019 deri më 15 qershor 2020, bashkë me Agjensinë për Ushqim dhe Veterinari dhe policinë kufitare si pjesë e MPB-së, e gjithsesi në koordinim të plotë me zyrën e Interplot në Shkup. Operacioni “OPSON IX”  ka të bëjë me parandalimin e kontrabandimit dhe mashtrimeve tregtare me prodhime ushqimore dhe pije, tregti  me prodhime te falsifikuara ushqimore, si dhe tregti me prodhime ushqimore substandard,- thonë nga Drejoria e Doganave.

- Advertisement -
  • Tags
  • 1

Osmani në Bruksel takon kryediplomatin e BE-së, Josep Borell

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, gjatë vizitës së tij zyrtare në Bruksel është takuar me përfaqësuesin e Parë të Lartë...

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhunë në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në Qendër” kërkuan që ai të...

Shahpaska: Gjendja me pandeminë monitorohet nga afër në kopshtet për fëmijë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, gjatë gjithë kohës monitoron gjendjen shëndetësore të fëmijëve dhe punonjësve në kopshtet për fëmijë. Po bëhen...

Dy zjarre të reja shkatërruese pyjore në Kalifornia

Natën e kaluar dy zjarre të mëdha pyjore sërish kanë përfshirë sipërfaqe të mëdha nga shteti federal amerikan Kalifornia, njofton Si-En-En.

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhuna në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në Qendër” kërkuan që ai të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -