Array

​Kuçi: Motoja e mandatit “Besimi në drejtësi”

Must Read

Fatmire Isaku merr postin e zëvendësministres së Punëve të Jashtme

Pas seancës së djeshme parlamentare ku u votuan zëvendësministrat, sot, nënkryetarja e PDSH-së, Fatmire Isaku mori postin...

Spasovski flet për gjobat e dhëna prej 50 eurove për Zeavin, Filipçen dhe Nikollovskin

Është e mjaftueshme që institucionet të funksionojnë dhe të mos bëjnë dallime në mes qytetarit të thjeshtë...

Mungesa e mjeteve teknike në shkolla, Carovska e rëndësishme është që të filloj viti shkollor

Analizat e bëra nga Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) tregojnë se një pjesë e madhe...
- Advertisement -

Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim ambasadorin e ri të Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O’Connell, të cilit fillimisht i ka uruar mirëseardhje.
Me këtë rast, ministri Kuçi ka vlerësuar lart marrëdhëniet ndërshtetërore në rrafshin bilateral dhe multilateral, duke theksuar bashkëpunimin që institucionet e Kosovës, në veçanti Ministria e Drejtësisë, kanë pasur dhe vazhdojnë ta kenë me Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar, sidomos në fushën e sundimit të ligjit.

Kuçi ka theksuar që motoja e këtij mandati është “Besimi në Drejtësi”. Ministri Kuçi e ka njoftuar ambasadorin O’Connell lidhur me infrastrukturën dhe pozitën e punonjësve në sistemin e drejtësisë, që janë përmirësuar dukshëm, përderisa kualiteti i punës në shërbim të qytetarëve duhet të përmirësohet edhe më shumë.

- Advertisement -

“Kur ne ofrojmë shërbime më të mira për qytetarët në sektorin e drejtësisë, ngritet edhe besimi i qytetarëve në drejtësi”, ka thënë Kuçi.

Në anën tjetër, ambasadori ka theksuar që prioritetet e politikës së jashtme të Mbretërisë së Bashkuar ndaj Kosovës përputhen me prioritetet e Qeverisë së Kosovës drejt përmirësimit të sundimit të ligjit, zhvillimit ekonomik dhe integrimit evropian të Republikës së Kosovës.

- Advertisement -

Fatmire Isaku merr postin e zëvendësministres së Punëve të Jashtme

Pas seancës së djeshme parlamentare ku u votuan zëvendësministrat, sot, nënkryetarja e PDSH-së, Fatmire Isaku mori postin e zëvendësministres së Punëve të...

Spasovski flet për gjobat e dhëna prej 50 eurove për Zeavin, Filipçen dhe Nikollovskin

Është e mjaftueshme që institucionet të funksionojnë dhe të mos bëjnë dallime në mes qytetarit të thjeshtë dhe ndonjë bartësi të funksionit...

Mungesa e mjeteve teknike në shkolla, Carovska e rëndësishme është që të filloj viti shkollor

Analizat e bëra nga Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) tregojnë se një pjesë e madhe e shkollave nuk kanë siguruar...

Në Zelandë të Re janë zbutur masat kundër virusit korona

Në Zelandë të Re janë zbutur masa të caktuara kundër virusit korona, pasi u ul numri i të sapoinfektuarve, kështu që prej...

Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër”

Për nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, gjykata duhet të jetë më e rreptë për të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -