Zjarr i madh në ishullin grek Ikaria

TË FUNDIT

Zjarr i madh pyjor shpërtheu gjatë natës  në ishullin grek Ikaria, ndërsa sipas mediave greke nuk paraqet rrezik për vendet e populluara.

Sipas informatave të njëjta, prefekti i ishullit ka kërkuar nga banorët e katër lagjeve të përgatiten për evakuim parandalues eventual, megjithatë  diçka e tillë nuk ishte  e nevojshme.

Herët në mëngjes ishin përforcuar plotësisht forcat e zjarrfikësve dhe intervenojnë 40 zjarrfikës me 10 automobila, dy ekipe të këmbësorisë, dy helikopterë, dy aeroplanë, si dhe vullnetarë dhe cisterna të komunës.

MARKETING I PAGUAR POLITIK