Zbuloni të gjitha përfitimet e transformimit të smartfonit tuaj në portofol

TË FUNDIT

Në botën e sotme, telefonat inteligjentë janë bërë një pjesë thelbësore e jetës sonë. Ne i përdorim ato për të komunikuar, për të bërë foto, për të parë video, për të blerë online. Por a e dini se mund ta përdorni telefonin inteligjent edhe si portofol? Me zhvillimin e teknologjisë së pagesave celulare, ne tani mund të përdorim smartfonin për transaksione të sigurta te tregtarët që përdorin terminale POS që mbështesin pagesat pa kontakt.

Përdorimi i pajisjes tuaj celulare si portofol është jo vetëm më i përshtatshëm, por edhe më i sigurt. Portofolet celulare përdorin masa të avancuara sigurie si vërtetimi biometrik, që do të thotë se vetëm ju mund të përdorni informacionin tuaj të pagesës duke përdorur gjurmën e gishtit.

Prezantimi i aplikacionit celular HalkPay në Maqedoni është një përgjigje ndaj trendeve që ndryshojnë me shpejtësi në aspektin e përvojës së përdoruesit. Aplikacioni HalkPay është i disponueshëm për çdo klient me kartelë aktive të pagesës Mastercard ose Visa, të lëshuar nga Halkbank AD Skopje. Aplikacioni duhet të shkarkohet nga Google Play Store në një smartphone me sistem operativ Android.

Pas instalimit të HalkPay dhe digjtalizimit të nevojshëm të kartës, e vetmja gjë që duhet të bëjë përdoruesi kur dëshiron të kryejë një pagesë është të afrojë pajisjen e tij celulare pranë terminalit POS. Aplikacioni mundëson edhe pagesën me disa karta të digjitalizuara në bankë, duke zgjedhur 1 kartë me opsionin e pagesës së shpejtë si kartë bazë, dhe kartat e tjera të digjitalizuara mund të përdoren për pagesë me aplikacionin celular nëse para pagesës zgjidhet karta specifike. Përveç kësaj, aplikacioni mund të përdoret për të rishikuar transaksionet e kryera përmes HalkPay, si dhe klienti merr mbështetjen e klientit 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Bashkohuni me të ardhmen e pagesave dhe filloni ta përdorni telefonin inteligjent si portofol që sot!