Zaevi dhe Shilegovi, bashkë do t’i pastrojnë mbeturinat nën Kalanë e Shkupit

TË FUNDIT

Kryeministri Zoran Zaev dhe kryetari i Shkupit, Petre Shilegov sot, bashkë do të pastrojnë mbeturinat në hapësirën nën Kalanë e Shkupit.

Ky aktivitet është në kuadër të Ditën ndërkombëtare për mbrojtje të mjedisit jetësor.

Pas ngjarjet, do të ketë edhe paraqitje para mediave./TV21

TË NGJAJSHME