Zaevi, Bytyqi, Despotovski dhe Filipçe në Bunarxhik, hapin fabrikën “Gereshajmer”

TË FUNDIT

Në zonën industriale “Bunarxhik”, sot zyrtarisht lëshohet në përdorim fabrika “Gereshajmer”, që është investim i huaj në Maqedoninë e Veriut.

“Për dy muaj mund të prisni rritje të prodhimit industrial”, tha përfaqësuesi i “Gereshajmer”-it.

Në këtë ngjarje, të pranishëm janë kryeministri Zoran Zaev, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe drejtori i ZZHTI-së, Jovan Despotovski.

TË NGJAJSHME