Zaev: Përfundimisht, dalim nga kriza ekonomike

TË FUNDIT

Kryeministri Zoran Zaev, pasi kumtoi se dita e diel do të jetë ditë jo pune, deklaroi se në seancën e sotme është miratuar edhe rebalanci i buxhetit.

Pas kësaj, ai vlerësoi se përfundimisht dalim nga kriza ekonomike e shkaktuar nga pandemia Covid-19.

“Ekonomia është stabile, kriza po kalon pa dridhje të mëdha dhe përfundimisht dalim nga ajo”, tha Zaevi në paraqitjen para mediave, transmeton TV21.

TË NGJAJSHME