Zaev: LGBT-ja e ka mbështetjen time dhe të Qeverisë

TË FUNDIT

Kryeministri Zoran Zaev ka shprehur mbështetje për komunitetin LGBT.

Përveç se personalisht, Zaev thotë se ky komunitet e ka edhe mbështetjen e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut.

“E ndaj qëndrimin se askush nuk është i lirë derisa çdonjëri nuk lirohet, për shkak se angazhimi ynë për “Një shoqëri për të gjithë”, do të realizohet në tërësi kur çdo zë do të dëgjohet dhe më e rëndësishmja nga të gjitha – të pranohet njëjtë i rëndësishëm me të gjithë të tjerët”, shkroi mes të tjerash Zaevi, transmeton TV21.

Ky shkrim i tij, vjen një ditë para paradës së LGBT – #SkopjePride./TV21