Zaev: Ilindeni është ndriçues që e tregon rrugën drejt të ardhmes së sigurt

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Sot 2 Gushti – Dita e Republikës, japim nderime ndaj të kaluarës tonë heroike, thekson kryetari i LSDM-së Zoran Zaev në urimin drejtuar deri tek të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e festës së madhe shtetërore.

Paraardhësit tanë të Kryengritjes së Ilindenit dhe të mbledhjes së KAÇKM-së, nënvizon Zaev, i çuan qytetarët ndaj lirisë, pavarësisë dhe bashkimit dhe i vendosën themelet e shtetit bashkëkohor, të pavarur dhe sovran maqedonas, të njohur nga tërë bota.

- Advertisement -

“Lufta për lirinë e popullit maqedonas dhe të gjithë qytetarëve të cilët jetojnë në vendin tonë vazhdimisht ka sjell fitore me të cilët së bashku e hapëm rrugën përpara. Ilindei është ndriçues i madh që e tregon rrugën drejt të ardhmes së sigurt. Ilindei është fitore për të gjithë të cilët lëvizin përpara. Sot jetojmë në një shtet të bazuar në Manifestin e Krushevës dhe Manifestin e KAÇKM-së. Idetë dhe vlerat e shënuara në këto dokumente pa kohë nga historia jonë sot janë realiteti ynë”, thekson lideri i LSDM-së, Zaev.

Si qytetarë të përgjegjshëm, potencoi ai, vazhdojmë të udhëhiqemi nga imazhi dhe veprat e ilindenasve dhe pjesëmarrësve në Luftën Nacionalçlirimtare dhe me nder dhe obligim i realizojmë idealet tona.

- Advertisement -

“Së bashku me ju, të nderuar qytetarë, vazhdojmë ta ndërtojmë Maqedoninë e Veriut si shtet të lirë, demokratik dhe të përbashkët, vend mik i rajonit dhe botës. Krenarë të së kaluarës së lavdishme, edhe më të vendosur hapërojmë drejt të ardhmes së ndritshme – Maqedonia e Veriut shtet i respektuar, anëtare e plotfuqishme e NATO-s dhe negociuese me BE-në”, thotë kryetari i LSDM-së Zaev në urimin me rastin e 2 Gushtit-Ilinden.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -