Votimi në Komunën e Gazi Babës zhvillohet pa pengesa

TË FUNDIT

Procesi zgjedhor në Komunën e Gazi Babës, zhvillohet në mënyrë të rregullt. Të gjitha vendvotimet janë hapur në ora 7 të mëngjesit dhe deri më tani nuk ka të paraqitur ndonjë parregullsi. Detajet nga Komuna e Gazi Babës na i sjellë gazetarja Fatbardha Curra.