Votimi në Çair, nuk vërehen parregullsi

TË FUNDIT

Në Komunën e Çairit procesi zgjedhor zhvillohet pa pengesa. Të gjitha vendvotimet janë hapur në ora 7 të mëngjesit dhe deri në këto momente nuk ka të paraqitur ndonjë parregullsi.