Videolotaria do t’i përkrahë ndeshjet e FBMV-së/ Antiq kërkon përkrahje sa më të madhe për basketbollistët e Maqedonisë

TË FUNDIT

Videolotaria shtetërore “Casions Austria” do t’i përkrahë dy ndeshjet e Federatës së basketbollit të Maqedonisë. Këto ndeshje janë pjesë e parakualifikimeve për “Eurobasket 2025”.

“Unë mund në emër të Videolotarisë “Casinos Austria” të them se ky nuk është bashkëpunim i parë, se paraprakisht kishim një relacion të bukur, jemi të kënaqur nga bashkëpunimi dhe vazhdojmë bashkërisht që të arrijmë rezultate të mira në sport. Besoj se të gjithë së bashku do ta përkrahim përfaqësuesen tonë të basketbollit në dy ndeshjet e ardhshme.”- deklaroi Viki Çadikovska, Drejtoreshë për Marketing.

Kreu i Federatës së Basketbollit, Pero Antiq thotë se që të ketë rezultate të mira, nevojiten kushte të mira.

“Nevojiten kushte jashtëzakonisht të mira për këto dy ndeshje të ardhshme që janë tejet të rëndësishme. Nuk them se edhe cikli i shkurtit nuk është me rëndësi, por këto janë ndeshje kyçe dhe Videolotaria na doli në ndihmë si gjithmonë për të krijuar kushte edhe më të mira për lojtarët tanë.”- tha Pero Antiq, Kryetar i Federatës së Basketbollit”- Pero Antiq, Kryetar I Federatës Së Basketbollit.

Garat do të luhen nesër kundër përfaqësueses së Norvegjisë dhe të dielën kundër ekipit të Danimarkës nga ora 19:00 në Gjevgjeli. Nga Federata e Basketbollit dhe Videolotaria “Casions Austria”, u bëjnë thirrje qytetarëve që në mënyrë masive t’i mbështesin basketbollistët e Maqedonisë.

error: Content is protected !!