VIDEO/Komunikacioni tërësisht i bllokuar para Gjykatës

TË FUNDIT

Para Gjykatës Penale është bllokuar në tërësi komunikacionin, kjo për shkak të dy ngjarjeve, aktvendimit të rastit “Target-Fortesa” dhe protestës së rastit “Monstra”.

Siç ka mundur të regjisrojë kamera e TV21, forca të shumta policore janë duke e siguruar këtë hapësirë ku të dënuarit në rastin “Target-Fortesa” priten të largohen të dënuarit.

TË NGJAJSHME