Vaksina ruse do të jetë më e lirë se “Fajzer” dhe “Moderna”

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Çmimi i vaksinës ruse “Sputnik V” do të jetë dukshëm më i ulët se çmimi i vaksinave të kompanive “Fajzer” dhe “Moderna”, u kumtua në profilin në Tuiter të Sputnik V, transmeton Tanjug-u.

Siç u theksua, çmimet e publikuara prej 19,5 dollarëve për dozë të vaksinës “Fajzer” dhe 25 deri 37 dollarë për dozë të vaksinës së kompanisë “Moderna” në të vërtetë do të thonë çmime prej 39 dhe 50 deri 74 dollarë për person, sepse një personi i nevojitet dy doza të vaksinës “Fajzer”, “Sputnik V” dhe “Moderna”.

Vaksina “Sputnik V”, prodhuar nga Instituti për hulumtime shkencore “Gamaleja”, më 11 gusht mori konfirmimin për regjistrim nga Ministria ruse e Shëndetësisë dhe u bë vaksina e parë e regjistruar kundër korona virusit në botë. 

TË NGJAJSHME