Array

"Ujqit e natës" të Putinit provokojnë Evropën

Must Read

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes...

Publikohet platforma për mësim online, Zaev dhe Carovska: Do ta modernizojmë sistemin arsimor

https://youtu.be/JQCcmEbVMSs Nga tetori kështu do të duket një orë mësimi online.

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to....
- Advertisement -

Për 70 vjetorin e përfundimit të luftës së dytë botërore, Grupi i Motoristëve ” Ujqit e natës” të njofur si shokët e Putinit, do nisen nga Rusia për në Gjermani për të manifestuar ditën e çlirimit.

Ky grup do kaloj mbi 6000 kilometra dhe do qëndroj në Gjermani nga data 25 Prill deri më datën 9 maj.

- Advertisement -

Një person i cili është i njohur si “Kirurgu” (Alexander Saldostanow) është organizatori i këtij manifestimi ku sipas tij, të gjith motoristët do kalojnë nga Polonia në Gjermani ma flamujt rus në motorët e tyre.

Bazuar në politikën e të kaluares, Polonia nuk është e dakordit që këta motoristë të kalojnë përmes këtij shteti, prapseprap supozohet se ky shtet nuk do të ketë mundësi të parandaloj këtë grup.

- Advertisement -

Rruga e tyre shpie përmes Bellorusisë, Polonisë, Çekisë,Sllovakisë, Austrisë e së fundi në Gjermani.
Ky destinacion konsiderohet si tejet prokovues.

” Kjo rrugë e tyre është tejet provokante. Ky grup do mund të kalonte nga Polonia direkt për në Gjermani, mirëpo këta kanë zgjedhur këtë rrugë për të provokuar të tërë BE-në”, spjegon një nga politikanët gjermanë.

- Advertisement -

Bëhet e ditur se pjesëtarë të këtij grupi motoristësh ishin të involvuar në luftërat e Ukrainës e veçanërisht në “Luhansk” ku pozonin me gjuetinë e tyre kundër ushtarëve të vdekur ukrainas.

Mbi këtë vizitë janë informuar edhe grupet “vëllazërore” të Ujqëve të natës ku një nga këto grupe vie nga Serbia.

- Advertisement -

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...

Publikohet platforma për mësim online, Zaev dhe Carovska: Do ta modernizojmë sistemin arsimor

https://youtu.be/JQCcmEbVMSs Nga tetori kështu do të duket një orë mësimi online. Në konferencën e...

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to. Sa i përket mbeturinave si...

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit bullgar i cili u është...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin përfundimisht për kalimin e lirë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -